Οι καθηγητές μας, είτε είναι υπεύθυνοι των ευρύτερων τομέων μας, είτε όχι, αποτελούν την σπονδυλική στήλη, τον κύριο σκελετό αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Στηρίζουν αδιάλειπτα όλο αυτό το εγχείρημα, με την αγάπη τους σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για Μάθηση και Γνώση.

Είναι όλοι τους λαμπροί επιστήμονες, κάτοχοι τουλάχιστον ενός πανεπιστημιακού διπλώματος (πτυχιακού ή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή και διδακτορικού διπλώματος). Έχουν πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία, στην εκάστοτε συγκεκριμένη ομάδα μαθητών/σπουδαστών, απόλυτη εξειδίκευση στο γνωστικό τους αντικείμενο, πλήρη συναίσθηση καθήκοντος, είναι συνεπείς στην Αποστολή τους και έχουν αγάπη και διάθεση για προσφορά και μετάδοση της Γνώσης.

Όλοι τους δέχθηκαν αμέσως, ειλικρινά με πραγματικό ενθουσιασμό, να γίνουν μέλη μας, μόλις τους ζητήθηκε και αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια, τόσο, που πλησίαζε μερικές φορές…επικίνδυνα ο ενθουσιασμός τους αυτόν των διαχειριστών! Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε και ΘΑ συνεχίσουμε έτσι να στηρίζουμε και να εξελίσσουμε οποιονδήποτε θελήσει να μας εμπιστευτεί, εργαζόμενοι συλλογικά, με απόλυτη σύμπνοια, ισχυρή θέληση και ατέρμονες δυνάμεις. Το μόνο που ζητάμε από εσάς τους ενδιαφερόμενους είναι να εργαστείτε και εσείς με ζήλο, επάρκεια και συγκρότηση και να μας κάνετε…υπερήφανους με τις επιδόσεις σας. Είναι, σίγουρα, πάντα η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν εκπαιδευτικό!!